יום שני, 4 באוקטובר 2010

פרק שלישי – תמונות של הכנת תה קומפוסט.

האותיות מדברות רק אחרי שהגולש נשאר מספיק עקב התמונות, אז הנה תמונות והסברים;

מצרכים:




החלק שחובה הוא המים, הסוכר, המשאבת אויר וזה שיש שם איזה סוג של קומפוסט.
ככל שיש יותר מגוון ככה טוב יותר. אצלי יש 3 סוגי קומפוסט.

במינון הזה: 
 חצי כפית מהגואנו.



ביחד הקומפוסט הגיע לכוס אחת:

שמים את האבן אויר בתחתית הדלי. אם יש פומפה שמים אותה עכשיו:


מוסיפים 4 ליטר מים:


אם יש במים כלור נותנים להם לבעבע 4 שעות: (בשלי לא היה)



אפשר לדעת שהכלור יצא לפי הריח. שאין ריח של כלור – נותנים עוד שעתיים לבעבע.




מוסיפים את הקומפוסט:


מוסיפים מהרכיבים האופציונליים אם רוצים:


 כמה טיפות (בערך שישית פקק) תמצית צמחי ים שהכנתי.



חצי כפית מולסה (בגלל שהשתמשתי גם בסוכר וגם במולסה חילקתי את הכמות ב2. אם שמים רק סוכר צריך לשים כפול ואם שמים רק מולסה שמים כפית שלמה):


 
מערבבים:
 

ועכשיו מחכים 24 שעות. ככה זה אמור להראות כמה שעות אחר כך:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה